JobTotaal
en haar klanten

Denken in Win – Win

Binnen het werkveld van JobTotaal zijn tal van bedrijven en organisaties met ons verbonden. Het kan zijn als klant, een relatie binnen het proces van mens en werk, of een van de vele netwerkorganisaties waaraan JobTotaal is verbonden.

Hieronder een greep uit deze verschillende relaties.

Klanten en samenwerking

Technische Unie

Technische Unie is een Nederlandse groothandel in technische installatiematerialen. Verspreid over het land heeft de onderneming 37 vestigingen en 2 distributiecentra.

HU

De Hogeschool van Utrecht (HvU) ontstond in 1988 door een fusie van enkele hogescholen in de stad en provincie Utrecht. Sinds 2005 wijzigde de naam in HU. Iedere dag komen er duizenden mensen door de deuren van Hogeschool Utrecht. Om te leren, te werken, te onderzoeken en te ontmoeten. Onderwijs, onderzoek en werkveld komen samen bij de HU.

ASG

De Almeerse Scholen Groep (ASG) geeft aan ieder kind het best mogelijke onderwijs. Zij doen dat op 40 basisscholen, 2 scholen voor speciaal basisonderwijs en acht middelbare scholen.

Het Nova college

Het Nova College is een regionaal opleidingscentrum, opgericht in 1998, met vestigingen in de regio IJmond, gemeente Haarlem, Haarlemmermeer en Amstelveen. De school biedt opleidingen in het Middelbaar Beroepsonderwijs en volwasseneneducatie. Binnen het Nova College worden meer dan 200 opleidingen aangeboden.

HvA

De Hogeschool van Amsterdam is een onderwijsinstelling voor hoger onderwijs in Nederland gevestigd in Amsterdam. Naast het aanbod van regulier hoger onderwijs, heeft deze hogeschool ook een brede lectorenkring, waarmee verschillende onderzoeken worden gedaan voor het onderwijs binnen de HvA.

Referenties

De persoonlijke benadering, de begeleiding op maat, is zeer sterk aanwezig in het aanbod van JobTotaal. Ik vind dat prettig. De regie ligt in de samenwerking en afstemming met de klant. In die zin zou ik JobTotaal iedereen aanraden.

Ferdinand

Hoe zou jij JobTotaal aanbevelen bij een collega of kennis?

Mooie kans om met een ervaren iemand vanuit allerlei invalshoeken naar je loopbaan en de verdere invulling hiervan, in de zin van leven en werk, te kijken

Marie-José

Als ik de begeleiding zou moeten samenvatten, dan zou ik dit als volgt doen:

Prima begeleiding, goed inlevingsvermogen en heel toegankelijk allemaal.

Peter

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor het bijzonder leerzame coachings traject. In die korte tijd heeft het me zowel voor mijn werk als persoonlijk een aantal inzichten opgeleverd waar ik wat mee kan gaan doen.

Anoniem (nav Ontwikkel advies)