Wij willen jou namens JobTotaal hele fijne feestdagen en een geweldig nieuw jaar toewensen! We hopen dat het komende jaar je veel goeds mag brengen.
Veel dank voor het in ons gestelde vertrouwen en we zijn blij dat we één of meerdere trajecten voor je mochten uitvoeren het afgelopen jaar.

In verband met het verschuiven van onze activiteiten naar vooral individuele trajecten, veelal op locatie en dicht bij onze deelnemers, blijkt onze huidige locatie veel te groot, daarom hebben we besloten te verhuizen naar Laren.
We gaan er vanuit dat niemand daar veel van zal merken. We blijven gewoon op ons huidige nummer en onze mobiele telefoonnummers bereikbaar. We maken veel gebruik van locaties in het midden van het land via het Coachhuis dat op veel plekken vestigingen heeft.
We zijn in januari 2018 met zijn drieën JobTotaal gestart en vanaf 1 januari 2020 heeft Astrid de keuze gemaakt om zich volledig te richten op het verder professioneel vormgeven van Astrid’s Afscheidsfoto’s. Daar ligt haar hart en haar uitdaging.
Riek en Marie Louise zullen samen JobTotaal voortzetten en hopen je volgend jaar weer van dienst te kunnen zijn. We leveren graag een bijdrage aan medewerkers om te zorgen dat ze hun huidig werk beter kunnen doen, ander werk vinden dat hen goed past of ander werk dat passend is vanwege een beperking in het huidig werk.

De afgelopen twee jaar hebben we ruim 50 mensen begeleid bij het nadenken over hun huidige werk en de toekomst (45+ ontwikkeladviezen), begeleid naar ander werk of passend werk of begeleid op de werkvloer.
Veel mooie, prachtige, bijzondere mensen met allemaal hun eigen verhaal, passie, wensen en verlangens. Wij hebben het mooiste werk dat er is!

Met vriendelijke groet,
Marie Louise Whitlau, Riek van der Vlag en Astrid Houtkam